Cum s-a făcut de râs Raluca Trandafir, în plenul Consiliului Local

Mai mult ca niciodată, filiala Constanța a Partidului Național Liberal, pare că se dezintegrează. Vineri, la ședința de Consiliu Local Municipal, doar doi din cei șase consilieri liberali au participat la vot. Alexandra Anton scrie un articol excelent despre asta, pe blogul personal. Dincolo de absența consilierilor, cărora știm, pe surse, că li s-a explicat că nu vor mai prinde un nou mandat, unul dintre cei doi consilieri prezenți, a născut, probabil dintr-un exces de zel, un moment de neuitat, care a stârnit râsul tuturor celor prezenți.

Raluca Trandafir, unsă consilier de doar câteva luni, ba chiar cu pretenții de viceprimar la un moment dat, l-a felicitat pe primarul Decebal Făgădău pentru sumele care se vor investi în acest an, în educație, care sume sunt, vizibil mai mari acum, dar a ținut să-l certe pe edil pentru că procentul banilor acordați educației este mai mic decât în 2015.

Decebal Făgădău a corectat rapid gafa pe care a făcut-o blonda consilieră, explicându-i acesteia că e normal ca procentul să fie mai mic, bugetul fiind în acest an, substanțial mai mare. Așadar, la un simplu calcul matematic, doamnei i s-a explicat că un leu din 10 lei nu reprezintă același procent ca doi lei din 100 de lei.

Deh, matematica, bat-o vina!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular