Am avut dreptate. Codruț Burdujan și grupul de impostori care au confiscat mitingurile constănțene AU INTRAT ÎN POLITICĂ folosind titulatura de ”lideri ai protestelor”

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, când peste 7000 de constănțeni ieșeau în stradă, sătui de incompetența autorităților care dăduse în clocot prin tragedia din clubul Colectiv, scriam dezamăgiți despre grupul de impostori care s-au așezat în fața acestor mișcări de stradă, fără să-i fi recunoscut nimeni drept lideri, folosindu-se pur și simplu de faptul că aveau o portavoce în dotare. Puteți citi acel articol dând click aici.

Am refuzat atunci să mai participăm la acele proteste, după ce, așa cum am și povestit, am văzut grupul condus de acest Codruț Burdujan împiedicând să ia cuvântul pe oricine dorea să spună ceva la microfon. Motivul era de fiecare dată același, așa cum afaceristul Cătălin Anghel a simțit pe pielea lui: ”tu ai intenții politice, huo, dispari”. Ura împotriva politicienilor a fost folosită pentru ca acest grup de nerușinați să păstreze controlul și să nu lase pe nimeni să se evidențieze și Doamne Ferește să devină vreun lider providențial al protestatarilor.

Iar consecințele s-au văzut. Oamenii s-au prins că asistă la confiscarea unui miting spontan, așa că au refuzat să mai iasă în stradă. De altfel, așa de ”lideri ai protestelor” au fost acești tineri, că la fiecare eveniment organizat de ei în lunile următoare n-au participat mai mult de 20-30 de oameni.

După ce am scris acel articol, am fost înjurați constant de Burdujan și ai lui. Ba că ”pendulăm” între sediile de partid, ba că suntem oamenii PSD-ului. Că nu suntem jurnaliști, că manipulăm și câte și mai câte. În realitate, cine credeți că s-a înscris într-un partid de curând? Chiar Burdujan, împreună cu prietenii lui. Și au făcut-o atât de mizerabil, încât în toate comunicatele de presă se autonumesc ”liderii protestelor constănțene”. Ce infamie!

Iata ce scrie Codrut Burdujan pe propriul site
Iata ce scrie Codrut Burdujan pe propriul site

Sfidând nu doar bunul simț dar și miile de constănțeni care au ieșit în stradă, Burdujan și gașca sa de impostori au intrat în Partidul Național Democrat, partid politic fondat de o parte din deputații pe care i-a adus în Parlament Dan Diaconescu și al său PP-DD. Adică un condamnat penal care ispășește ani grei de pușcărie. Și ca ironia să atingă cote de neimaginat, cine e viceliderul grupului parlamentar al PND? Radu Popa, fost PSD-ist, ba chiar fost CONSILIER PERSONAL AL LUI VICTOR PONTA. Să mai spunem și de celebra Liliana Mincă, omul lui Voiculescu de la Loteria Națională?

Nu ne facem griji că acest partid ar fi vreodată votat la Constanța, nici chiar în recenta alianță pe care o tot trâmbițează cu cei 10 țărăniști reprezentați de Adrian Țapliuc, în realitate și el aflat într-o poziție de impostură groaznică. Îi transmitem doar, pe această cale, liderului PND Constanța, Omer Sunay, că prin acceptarea în partid a unor impostori care n-au avut nimic de-a face cu frumusețea și spontaneitatea protestelor constănțene, este complice la cea mai mare mârșăvie petrecută în Constanța ultimilor ani.

În loc de epilog, salutăm poziția fermă, similară cu a noastră și demnă de luat în seamă, a liderului PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan, care demonstrează că este un om cu un caracter frumos. Tânărul avocat, deși în alianță cu partidele de mai sus și implicit cu impostorii lui Burdujan, se poziționează ÎMPOTRIVA ACESTEI MUTĂRI. ”Se discută despre oportunitatea realizării unui protocol, care o să conducă la crearea unui pol format din partide noi și partide care nu fac parte din actuala structură ale administrației locale și județene. Fiecare partid va avea listele lui de candidați pentru consiliul local și CJ și se va găsi cea mai bună variantă de susținere a unui candidat pentru funcția de primar. Unul care va fi susținut de cei care vor semna protocolul. Partea civică nu prea mai poate, s-a înscris în PND. Ce să mai declar acum? Cea mai bună cale e să rămână civici, independenți, pentru a transmite un mesaj civic în administrație. Eu așa o văd! Dar, ce fac ei, e treaba lor”, a spus Dumitru Bădrăgan, pentru Puterea de Constanța.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular