Pavilionul de echitație își redeschide porțile. Știai că poți călări în Constanța?

Una dintre atracțiile mai puțin cunoscute ale orașului Constanța este echitația. Nu mulți știu că, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, poți călări. Și ai la dispoziție mai multe rase de cai, pe care te poți urca pentru o plimbare ușoară, ajutat de angajații Pavilionului de echitație, care, veste bună, se redeschide astăzi la ora 12 pentru publicul larg.

Și, pentru că promovăm asemenea evenimente, am avut plăcerea de a călări un pic înaintea dumneavoastră, pentru a vă spune cum e. Așa că, am luat gașca de prieteni, cu copiii din dotare și ne-am urcat în șa. Am extras, pentru dumneavoastră, câteva idei principale.

Pavilionul de echitație are în grijă diverse rase de cai. Poți vedea la lucru chiar și un pur sânge arab dar și un lipițan, un frezian sau un huțul.

Pentru câțiva lei, vei avea ocazia să te urci pe un cal și să faci câteva ture ale pavilionului. Poți face, evident, poze, cu care să te lauzi pe Facebook. Va fi o plimbare liniștită, nu un galop a la Mărgelatu. 

Îngrijitorii cailor vor fi acolo să te ajute la fiecare pas. Dacă îi asculți, vei fi în completă siguranță și te vei putea bucura liniștit de experiența relaxantă. 

Așadar, cum spuneam, dacă nu te dorești un Mărgelatu, astăzi de la orele 12.00, se redeschide Pavilionul de Echitație, unde poți încerca să călărești pentru prima dată în viața ta sau să aprofundezi o experiență pe care o cunoști deja. Nouă ne-a plăcut.

calarit (32)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular