Românii sunt din ce în ce mai interesați de activitățile agricole. Magazinul Ogorul îi întâmpină cu soluții profesionale la prețuri mici

Numărul tinerilor interesați de administrarea unei ferme din care să își câștige veniturile a crescut substanțial în ultimii ani. Cele 440 de milioane de euro din finanțări europene, care pot fi accesate de românii de până în 40 de ani, reprezintă o cauză a ritmului accelerat în care fermele românești se dezvoltă și se modernizează, adaptându-se la cele mai înalte standarde europene.

magazinul-ogorul-masini-unelte

 

România deține peste 30% din totalul fermelor din Uniunea Europeană

Deși România deține, conform Eurostat, doar 7% din suprafața agricolă a Uniunii Europene, numărul total al fermelor înregistrate în țară reprezintă 33,5% din totalul fermelor deținute de statele membre. Aceste cifre arată că românii preferă să dețină ferme pe care le administrează ușor și care sunt rentabile din punct de vedere al raportului investiție/profit.  Acest lucru le permite organizarea lor după standarde occidentale, cu produse de cea mai bună calitate: de la seminte legume profesionale și bulbi de flori, la mașini, accesorii, unelte pentru gradina sau echipamente.

Românii au încetat să considere agricultura o muncă slab calificată. Acum ei apreciază cu adevărat un produs de calitate și investesc în fiecare etapă, de la semănat, până la recoltat, prelucrat și comercializat, iar magazinul Ogorul le oferă tot ceea ce au nevoie. Sortimentația bogată și prețurile mici îi fac mereu să se întoarcă acolo unde găsesc mereu soluții profesionale, în cel mai scurt timp.”, spune Bogdan Machedon, reprezentant al Magazinului Ogorul.

magazinul-ogorul-exterior

 

O varietate de soluții, mereu la îndemână

În magazinul online Ogorul.ro, fermierii, amatori sau profesioniști, găsesc simplu și rapid o gamă largă de produse care le fac munca mai ușoară, dar și soluții ingenioase pentru casă, grădină și amenajări exterioare sau consiliere în alegerea produselor de care au nevoie. În plus, pentru cei care preferă să vadă produsele înainte de a le achiziționa, în județul Constanța există deja câteva magazine fizice, la Topraisar și Târgușor, rețeaua urmând să se extindă în următoarea perioadă.

 

magazinul-ogorul-pesticide magazinul-ogorul-scule-unelte

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular