E oficial. Directorul Spitalului Județean câștigă peste 6000 de euro lunar. Iată contractul

La solicitarea echipei Constanta.ro, vicepreședintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir, a acceptat să facă public contractul de management prin care este administrat Spitalul Județean Constanța de către firma lui Dănuț Căpățână. Conform documentelor publicate, managerul primește un salariu lunar de 5000 de euro, sumă la care se adaugă TVA, contractul fiind valabil până la începutul anului 2017.

Mulțumim conducerii CJC Constanța pentru transparență și promptitudinea cu care a acceptat să facă public acest contract.

contract_management_sanitar-page-001 contract_management_sanitar-page-002 contract_management_sanitar-page-003 contract_management_sanitar-page-004 contract_management_sanitar-page-005 contract_management_sanitar-page-006 contract_management_sanitar-page-007 contract_management_sanitar-page-008 contract_management_sanitar-page-009 contract_management_sanitar-page-010 contract_management_sanitar-page-011 contract_management_sanitar-page-012 contract_management_sanitar-page-013 contract_management_sanitar-page-014

 

Similar Articles

Comments

  1. Te plateste bine PNL sa scrii numai mizerii? Sobolan frustrat ce esti. Vrei sa ajungi manager la spital? Campania asta electorala scoate toate loazele in fata. Nu sunteti in stare de nimic constructiv, doar sa improscati cu noroi. Presa de nisa, obscuri si limitati. Atata poti, mai limbricule!
    Mi-e scarba de toti demagogii astia de rahat. RUSINE!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular