RAJA a activat comandamentul de urgență. Vin ploile

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societatii, s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, ce are in componenta 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanta si 30 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Avand in vedere atentionarile meteo, comandamentul va functiona incepand de astazi si pana miercuri, 29 iunie 2016, ora 22,00. La nivelul municipiului Constanta, lucratorii societatii se afla deja in zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lapusneanu, Ferdinand si 1 Decembrie 1918.
In cazul in care vor aparea situatii de urgenta, societatea noastra este pregatita sa mareasca numarul echipelor de interventii.
Astazi, in urma ploilor torentiale de pe raza orasului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului – in zona Fantana si pe strada Vasile Lupu – in zona podului de cale ferata.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44. 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular