Avarie RAJA în cartierul IC Brătianu din Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta magistrala de alimentare cu apa, cu diametrul de 750 mm, survenite in aceasta seara, in cartierul Bratianu, pe strada Petre Papadopol, se blocheaza traficul pe strada Petre Papadopol, pe tonsonul cuprins intre intersectiile cu strazile Petre Ispirescu si Costache Stamate, incepand de sambata, 16 iulie, ora 19,30, pana duminica, 17 iulie, ora 7,00. La fata locului au fost dislocate mai multe echipaje de interventie, care vor actiona pentru remedierea avariei in timp cat mai scurt. Avand in vedere numarul mare de abonati, se va face tot posibilul pentru remedierea avariei cu conducta sub presiune.
Ne cerem scuze tuturor particpantilor la trafic afectati de aceasta restrictie.
UPDATE.

Din cauza debitului foarte mare de apa din conducta magistrala avariata in aceasta seara, echipele RAJA au luat decizia sistarii furnizarii de apa, intr-un perimetru izolat, pentru a putea remedia avaria. Masura se va mentine in aceasta seara, in intervalul orar 20,00-24,00.  In urma efectuarii manevrelor de vane, oprirea de apa a fost limitata la abonatii situati in perimetrul delimitat de strazile: IC Bratianu- Intrarea Pasajului- Nicolae Filimon-IC Bratianu.
Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, pe care ii asiguram ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa la parametri normali.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular