Domnule Stroe: Parcul? Fântânile? Constanța?

Nu cu foarte mult timp în urmă, domnule Felix Stroe, într-un cadru festiv, arătați invitaților și mai ales constănțenilor, reabilitarea cișmelei otomane de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu. O realizare frumoasă pe care am lăudat-o și pe care ați transformat-o într-un eveniment mult mai interesant anunțând că frumusețea de parc ce înconjoară cișmeaua va trece din proprietatea RAJA în patrimoniul constănțenilor.

Ne-ați spus atunci, domnnule Felix Stroe, că începând cu cel târziu 15 iulie, ne vom putea plimba zi de zi prin acea frumusețe de parc. Termenul a trecut și nu se aud vești. Constanța are nevoie de parcuri, domnule Felix Stroe, așa că, sperăm să vă țineți de cuvânt cât mai curând și să puneți piatra de temelie la ceea ce s-ar numi ”cea mai verde Constanța din ultimii 25 de ani”.

Și tot atunci, domnule Stroe, ne-ați spus că veți prelua toate fântânile din oraș. Ne-am bucurat, știind că acolo unde se așează RAJA, locurile se înfrumusețează. Nu s-a mai întâmplat nimic de atunci. Fântânile nu funcționează, Constanța fierbe sub canicula grea care a lovit-o, vara este deja la jumătatea ei. Vorbele dumneavoastră ne răsună în urechi, dar au rămas doar vorbe.

Domnule Stroe, într-o după amiază de octombrie, când l-ați readus în sânul PSD pe ”tânărul” ecologist Gheoghe Donțu, ne spuneați că în doi ani, Constanța va arăta spectaculos și că e necesar doar să avem răbdare. Au trecut de-atunci cam opt luni de zile și Constanța arată mai rău decât arăta la acel moment.

Domnule Stroe, refuz să cred că v-ați transformat într-un politician. Prefer militarul care a făcut RAJA să funcționeze ceas.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular