Noi minuni la CJC: Docherul Gheorghe Donțu va conduce destinele spitalului

Activitatea conducerii Consiliului Județean Constanța nu încetează să ne surprindă. După ce am aflat că totul e bine și frumos la Direcția pentru Protecția Copilului (ni s-a explicat ulterior că vopseaua de pe pereții clădirii vizitate era frumoasă) și după ce singura soluție pertinentă găsită pentru echipa de managament a Spitalului Județean Constanța a fost eternul doctor Cătălin Grasa, ieri, presa a semnalat o nouă situație demnă de filmele de comedie.

Gheorghe Donțu, suflul tânăr din PSD, ecologistul care a venit în partid la pachet cu 700 de colegi și cu promisiunea că niciun spațiu verde din oraș nu va mai avea de suferit (ambele situații s-au dovedit a fi fantasmagorice), va fi președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Constanța.

Ce-l recomandă pentru această funcție? Absolut nimic. Acum pensionar, cu multă experiență în a conduce echipele de docheri în port, în vremurile partidului unic, nea Ghiță Donțu n-are nici în clin, nici în mânecă cu activitatea pentru care a fost propus, direct de președintele Consiliului Județean Constanța.

Asistăm, din păcate, la perpetuarea greșelilor din trecut. La politizarea unor instituții care nu ar trebui să aibă legătură cu politica. La funcții oferite politic unor domni, doar pentru a-i remunera generos pentru activitatea din partid. Păcat, așteptam altceva.

Similar Articles

Comments

  1. Ei stiu, noi stim, ei stiu ca noi stim si se pisa pe noi asa frumos. E bine ca stim, cainii latra caravana trece. Suntem o natie de slugi proaste. Dovada? – un docher la pensie e sef peste spitalul judetean. Foarte tare. Csf nai csf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular