Constanța Curată. Apel către partide: scoateți dinozaurii din listele de parlamentari

Finalul de an ne prinde cu o nouă rundă electorală. Vom avea de ales oamenii pe care-i trimitem în Parlamentul României. Scăpați de votul uninominal, politicienii se reîntorc în acest an la listele pe care le îndrăgesc atât de tare. Pentru că odată așezat pe un log eligibil, un politician poate fi sigur de prezența sa în Parlament, mimând apoi o campanie electorală.

Lansăm astăzi, alături de prietenii noștri de la Constanța Sută la Sută, Ordinea.ro și Constanța News, campania Constanța Curată prin care invităm opinia publică și jurnaliștii să pună presiune pe reprezentanții partidelor, pentru ca listele de parlamentari să nu mai conțină aceleași nume pe care le tot vedem de peste 20 de ani, nume ale unor oameni care merg în Parlament pentru a dormi sau chiar mai rău, pentru a rezolva interesele proprii sau cele de partid.

Nu mai vrem marionete în Parlament. Nu mai vrem slugi care să ridice mâna așa cum le dictează partidul. Nu mai vrem oameni care să nu inițieze nici măcar o lege pentru români și pentru constănțeni. Nu mai vrem oameni fără voce. Nu mai vrem personaje impuse de la București pe listele din orașul nostru. Nu mai vrem dinozauri care candidează de 20 de ani, impuși de partid contrar dorinței omului de rând.

Parlamentul României trebuie să fie ocupat de oameni care pot dovedi prin cariera profesională că-și merită locul în acea instituție și că pot aduce plusvaloare prin prezența lor în scaunul de senator sau deputat.

Vom continua în următoarea perioadă, analizând activitatea fiecărui parlamentar ce se află în acest moment în funcție. E timpul ca oamenii să înțeleagă cine sunt cei care-i reprezintă și să voteze în cunoștință de cauză.

Vă așteptăm alături de noi!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular