A luat-o razna Valentin Vrabie? Zilele Medgidiei anulate în urma unor declarații ce nu convin primarului

Lucru bine știut, Constanta.ro a fost printre publicațiile care l-au sprijinit pe Valentin Vrabie, promovând lucrurile bune pe care le-a făcut în Peștera, în timpul celor două mandate de primar din comuna respectivă.

Am fost, de asemenea, printre cei care au crezut cu tărie că Valentin Vrabie poate fi un primar bun pentru Medgidia.

Se pare însă că ne-am înșelat. Medgidia pare să fie totuși o pălărie prea mare pentru independentul Vrabie. De mai bine de două luni, de când a ajuns primarul orașului, Vrabie a intrat într-un con de umbră, singurele acțiuni notabile ale Primăriei fiind ”dezveliri de statui” sau ”tabere de pictură”, evenimente la care a participat mai mult viceprimarul Luminița Vlădescu.

Și tot în dreptul viceprimarului notăm și câteva acțiuni ”subțiri” de ecologizare, organizate de administrația locală. Acțiuni care trebuie să continue, pentru că Medgidia este oricum, dar în niciun caz ”curat ca lacrima”, așa cum mincinos încercau să-l descrie unele ziare, prietene cu primarul.

Culmea, astăzi, lipsa de acțiuni venite din partea noii administrații, culminează cu un comunicat care te pune pe gânduri. Primarul Valentin Vrabie anunță că renunță la Zilele Medgidiei. Motivul? Unii consilieri și-au permis să comenteze cum că n-ar fi tocmai indicat ca banii puțini ai orașului să se ducă pe paranghelii. Cu toate astea, consilierii au votat pentru ca evenimentul să aibă loc și ca sumele să fie acordate, cerând doar ca banii să fie cheltuiți transparent.

Primăria municipiului Medgidia anunță anularea evenimentului „Zilele municipiului Medgidia” din cauza atitudinii ostile, a disprețului și declarațiilor tendențioase manifestate de o parte a consilierilor locali, în cadrul ședinței ordinare desfășurate în data de 31 august.”

Domnule primar, nu mai sunteți la Peștera. E cazul să reveniți cu picioarele pe pământ. Nu declarațiile consilierilor îi privează pe oamenii din Medgidia de două zile de petrecere (în niciun caz nu vorbim de cultură, cine v-a sfătuit să-i spuneți așa trebuie trimis acasă) ci orgoliul dumneavoastră care a depășit limitele normale. Într-o democrație, domnule primar, fiecare consilier are dreptul la opinie, indiferent că aceasta e favorabilă dumneavoastră sau nu.

Sau poate ne transmiteți motivul real pentru care s-a anulat evenimentul?

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular