I-am invitat pe șefii din Primărie și Consiliul Județean la teatru. Credeți că au venit?

În această perioadă, încercăm să ”netezim” într-un fel sau altul relația dintre reprezentanții instituțiilor constănțene și Teatrul de Stat. Considerăm că e vremea ca politicienii și mai ales ca factorii de decizie să înceapă să vină aproape de cultură și implicit de teatru, dacă ne dorim să putem ajunge din urmă județele din vestul țării la acest capitol.

Am început prin a invita reprezentanții Primăriei Constanța și ai Consiliului Județean la premiera piesei Ursul. O piesă cu Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței, în regia celebrului Felix Alexa și beneficiară a unei superbe scenografii, operă a Carmencitei Brojboiu.

Am invitat, așadar, personal, la teatru, președintele Consiliului Județean Constanța precum și pe vicepreședinții săi. De asemenea, am înmânat invitații pentru primarul Decebal Făgădău și viceprimarii săi dar și pentru consilierul primarului, Mihai Petre.

La premiera piesei s-au prezentat, din păcate, doar primarul Decebal Făgădău, viceprimarul Costin Răsăuțeanu și consilierul primarului Mihai Petre, culmea, reprezentanți au unei instituții care nu are în subordine teatrul. Așteptările mari ar fi fost de la șefii Consiliului Județean Constanța. Pentru că, nu-i așa, nu poți înțelege activitatea din teatru doar făcând vizite inopinate, în mijlocul verii.

Nimeni din partea Consiliului Județean la teatru. O bilă neagră pentru actuala conducere a instituției, pe care sperăm s-o corecteze în viitor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular