Ce planuri ai în ziua asta ploioasă? Vino la teatru să asiști la Uciderea lui Gonzago

Vedem cu toții, e o zi urâtă de toamnă, cu ploi abundente care ar ține în casă până și pe cei mai activi dintre noi. Cum să-ți petreci seara într-o astfel de zi? Îi poți pregăti partenerei/partenerului o cină romantică și vă puteți bucura de un film, tolăniți pe canapea sau … o poți impresiona cu o piesă de teatru care, promitem noi, te va captiva din primele minute.

Uciderea lui Gonzago, un spectacol cu și despre actori. Despre actorii care au jucat pentru Hamlet, în piesa lui Shakespeare și a căror istorie, uitată de marele dramaturg, este reînviată și pusă în scenă de Nedialko Iordanov, un regizor bulgar care, vorbind despre această piesă spunea, simplu, că vorbește despre ”pornirea de a-ţi sacrifica prietenii şi despre costul şi preţul artei”. 

Am asistat ieri seară la repetiții și, pentru a vă convinge să luați un loc, de la orele 19.000, în sala Teatrului de Stat din Constanța, am rugat-o pe Dana Dumitrescu, actor și ea în această piesă, dar și directorul instituției, să ne spună câteva cuvinte despre spectacol.

Din distribuția spectacolului fac parte Tani Ştefu, Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Andu Axente,Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Dan Cojocaru, Alina Manţu, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Maria Lupu,Andrei Cantaragiu, Florentin Roman, Alexandru Medveghi, David Dobre, Abdul Cair Latip. 

Așadar, dacă v-am convins, vă așteptăm în această seară, să asistați la Uciderea lui Gonzago.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular