Organizația PNL Cumpăna s-a înscris în PMP

Organizația PNL Cumpăna, în frunte cu secretarul general Constantin Solomon, consilier local în funcție, și copreședintele Dumitru Burcin, vicepreședintele PNL la nivel județean, s-a înscris în PMP Cumpăna. Începând de astăzi, Partidul Mișcarea Populară a devenit a doua forță politică în Cumpăna.

Decizia foștilor membri PNL, de astăzi membri PMP, nu poate decât să mă bucure. Cu atât mai mult faptul că domnul Solomon renunță la funcția de consilier local pentru a face parte din echipa Partidului Mișcarea Populară. Noi, la PMP, am promovat întotdeauna oamenii pe muncă, nu pe alte considerente, iar dumnealor au venit alături de noi fără să ne ceară nimic, nici măcar funcții politice, ci, din contră, au renunțat la funcții administrative, ceea ce arată cât de motivați sunt să facă parte din PMP. De astăzi, PMP  a devenit a doua forță politică în Cumpăna!”, a delcarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

Sunt determinat de problemele care au apărut după alegerile locale, inițial când ne-am unit cu PNL am crezut că tragem toți la aceeași căruță. Cu toate că nucleul PNL-ului de la Cumpăna era mult mai slăbit decât cel al fostului PDL, nu s-a ținut cont de performanța fiecărei echipe, ci oamenii PNL-ului s-au impus pe diverse considerente. Președintele PNL Cumpăna le cerea demisia celor de pe lista de candidați pentru a impune oamenii lui pe locurile rămase vacante în Consiliul Local. Noi nu ne dorim destabilizare, ci ne dorim o echipă pe care să o dezvoltăm împreună, în care să ne menținem principiile și tocmai de aceea am venit cu toată convingerea în Partidul Mișcarea Populară”, a precizat Constantin Solomon.

Reamintim că împreună cu persoanele din conducere menționate anterior au trecut la PMP Cumpăna circa 60 de foști membri PNL Cumpăna.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular