Valentin Vrabie implicat într-o altercație cu un consilier local PNL. ”M-a trântit la pământ și a început să-mi care pumni”

Scriam în urmă cu puțin timp că Valentin Vrabie nu mai e același om pe care-l cunoșteam în Peștera. Evenimentele în care a fost implicat în weekendul trecut confirmă această variantă, primarul Medgidiei fiind acuzat că a bătut un consilier local din Peștera, pentru că acesta din urmă ar fi avut curajul să-i conteste activitatea de la cârma comunei.

Mircea Moise, consilier local PNL în comuna Peștera, spune că înainte de campania electorală a cerut să-i fie remis raportul efectuat de Curtea de Conturi după controlul care a avut loc la Primăria Peștera în 2013. La acel moment, secretara Primăriei a refuzat să pună la dispoziție acest raport, pe motiv că domnul Moise n-ar avea o calitate oficială în instituție, un motiv de altfel aberant, ținând cont că legea obligă ca acest raport să fie înmânat oricui îl cere.

Imediat după campania electorală, ajuns consilier PNL, Mircea Moise a reiterat cererea prin care insista să i se pună la dispoziție acest raport al Curții de Conturi și a fost din nou refuzat din diverse motive. Se pare însă că acest lucru a ajuns și la urechile fostului primar Valentin Vrabie, iar de aici până la scandal n-a mai fost decât un pas.

”Sâmbătă seara, stăteam cu mai mulți oameni de vorbă, la intrarea în comună, când a venit Valentin Vrabie, val vârtej. A început să le spună oamenilor cum le-a făcut el o comună ca în povești iar ei sunt nerecunoscători. Eu stăteam undeva la distanță iar când m-a observat a spus ”uite-l și pe javra asta, el cu Anca Bobe, două javre, doi nenorociți. Cine ești tu mă ceri raportul curții de conturi? I-am spus că am acest drept și atunci m-a luat de piept, m-a împins câțiva metri în iarbă și a început să-mi care pumni. Am încercat să ripostez dar marele noroc a fost că ne-au despărțit oamenii. Mi-a spart ochelarii în tot incidentul ăsta”, povestește Mircea Moise, care spune că Vrabie i-a strigat în timp ce pleca ”am fost prost că nu ți-am luat capul când trebuia”.

Consilierul local PNL Peștera, Mircea Moise, a fost ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, acolo unde a depus o plângere împotriva lui Valentin Vrabie, pentru că spune dânsul  ”mie n-are ce să-mi mai facă, am 56 de ani, dar am familie și mă tem pentru siguranța lor, mai ales că Vrabie e cunoscut în comună pentru că e foarte violent.

Urmează ca Parchetul să ancheteze cele întâmplate pentru a vedea ce s-a întâmplat cu adevărat în acest scandal. Oricum, o nouă pată neagră pe activitatea primarului de la Medgidia, care ar trebui să se țină departe de asemenea scandaluri care nu-i fac în niciun caz cinste.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular