Cum vede primarul Constanței, Decebal Făgădău, problema prețului apei. ”Oameni noi, metehne vechi”

Prețul apei, un subiect aruncat pe piață în campania electorală pe care o trăim, în prezent de câțiva politicieni, aflați într-o disperată criză de imagine, n-a suscitat prea mult interes. Cel mai probabil pentru că oamenii s-au mai deșteptat, au înțeles că nu totul poate fi gratuit, că într-o societate civilizată omul de rând își plătește costurile, nu așteaptă să facă statul asta pentru el.

Dacă la Medgidia, proiectul de consiliu local legat de ”negocierea prețului apei”, inițiat de un Valentin Vrabie aflat într-o dramatică scădere de imagine după cele câteva luni de zile în care n-a reușit nici măcar să învețe cum îi cheamă pe colegii săi din Primărie, a trecut rapid și nebăgat în seamă, la Constanța, falimentarul Robert Boroianu, autointitulat în articolele de campanie ”om de afaceri de succes”, continuă să apese pe acest subiect, în ciuda faptului că petiția inițiată de colegii săi pentru a convinge lumea că apa e prea scumpă, n-a reușit să strângă nici măcar 1000 de semnături.

Și, dacă tot am beneficiat de rara prezență a primarului Decebal Făgădău în fața presei, după ședința de Consiliu Local care a avut loc astăzi, am fost curioși să aflăm cum vede edilul această problemă. Dincolo de ”înțepăturile” pe care le aruncă liberalilor, mesajul lui Decebal Făgădău este elocvent pentru acestă falsă temă aruncată pe piață, primarul municipiului arătând foarte clar că prețul apei este unul ”asumat în fața organismelor europene” și totodată că ”performanța RAJA a fost apreciată de instituțiile bancare europene care au creditat această societate într-un timp record”.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular