Constanța se mută în tărâmul magic al Crăciunului. Deschiderea, astăzi la ora 18.00

Festivalul Iernii 2016 este cel mai important eveniment al iernii, desfăşurat în premieră în România, la Constanţa. Ţara Piticilor s-a transformat, având ca decor nerăbdarea şi comentariile locuitorilor obişnuiţi cu simpaticul loc de joacă, în Tărâmul Magic al Crăciunului! Mulţumim tuturor pentru răbdare şi înţelegere, şi vă promitem că aşteptările vă vor fi pe deplin răsplătite.

Toţi constănţenii, mari şi mici, sunt invitaţi, cu drag, la deschiderea Tărâmului Magic al Crăciunului, în data de 1 Decembrie, la ora 18.00 (intrarea dinspre City Park Mall)!

Structura dinamică – componente spectaculare şi educative într-o desfăşurare continuă – a evenimentului, accesabilitatea, implicaţiile sociale, morale, artistice şi culturale, impactul vizual şi emoţional, situează acest tip special de organizare în planul cel mai profesionist al zonei de entertainment şi nu numai.

Bilanţul, în cifre, al lucrărilor necesare amenajării este absolut impresionant: zeci de oameni au lucrat aproape non-stop pentru a avea totul gata la timp. Pe lângă toate amenajările necesare, aceştia au asamblat peste 20 de căsuţe, au împobobit cu luminiţe toţi copacii din perimetrul Ţării Piticilor şi din preajmă, au construit scena – Castelul Fermecat –, totul în temperaturile extreme din ultimele zile. Perdelele luminoase se întind pe sute de metri, iar animatorii şi actorii sunt îmbrăcaţi în costume de poveste, realizate de designeri internaţionali.

Tot în perioada pregătirilor s-a montat şi un spectacol, cu un scenariu gândit special pentru acest eveniment. De asemenea, fiecare grup de animatori va avea propria scenetă, integrând şi copiii în poveste. Scenele interpretate de actori profesionişti sunt gândite în aşa fel încât să fie uşor recognoscibile de către cei mici, să îi atragă, să îi încânte şi să le pună la încercare imaginaţia. Astfel, din simplu public, copiii, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele, vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat.

Festivalul Iernii are şi o importantă componentă educaţională: cursurile amuzante şi interesante, diversificate în funcţie de studii sociologice ce au avut impact, pe grupe de vârstă, desfăşurate în Atelierul de Dulciuri Magice, Atelierul de Jucării şi Ambasada lui Moş Crăciun. Orarul este gândit în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile pe parcursul întregii perioade.

Componenta socială a Tărâmului Magic al Crăciunului se distinge prin cinci structuri spectaculare separate de programul obişnuit. Detaliile vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

Târgul de Crăciun, care se va deschide în apropierea Ţării Piticilor, pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Accesul este liber!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular