Constanța are de ieri un tărâm de basm dedicat copiilor. Mii de oameni au participat la deschidere

Am fost cu toții copii și am trăit cu toții nerăbdarea de a merge pe tărâmul lui Moș Crăciun, de a ne poza cu renii, de a mânca vată de zahăr și bomboane, de a ne bucura de sărbătorile de iarnă. Cu siguranță, Târâmul Magic de Crăciun organizat lângă City Park Mall, în Țara Piticilor, este un loc care vă va bucura copiii, pentru că este construit și organizat mai ales pentru ei.

Mii de părinți, alături de piticii lor, au participat ieri seară la deschiderea acestui mic tărâm de basm. Au fost primiți cu spectacole dedicate copiilor, cu ateliere unde micuții se pot distra, cu muzică și cu un superb foc de artificii. Totul în mijlocul unei feerii de lumini și beculețe.

Miile de oameni care au participat l-au luat prin surprindere chiar și pe primarul Decebal Făgădău, care declara surprins că a gândit totul pentru copii și că nu s-a așteptat să fie prezenți și atât de mulți tineri.

Și, pentru că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, v-am pregătit un videoclip, un tur virtual al târgului organizat în Constanța. În caz că mai aveați dubii că acest loc trebuie vizitat (e deschis toată luna decembrie), poate acest videoclip vă va convinge.

De asemenea, imagini superbe firmate de Claboo Media cu focul de artificii ce a încântat ochii participanților.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular