Primarul independent al comunei Peștera s-a înscris în PSD. Cum justifică Marius Petre această decizie

Marius Liviu Petre, primarul independent al comunei Peștera, a decis să facă pasul spre politică, alegând să intre în PSD. Pentru a lămuri această decizie, l-am contactat pe edil care ne-a explicat că decizia a venit în urma unei discuții cu președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

”Am luat această decizie, după ce l-am cunoscut pe președintele CJC, Horia Țuțuianu. Mi s-a părut un om aplecat spre nevoile comunității și am apreciat faptul că mi-a oferit tot ajutorul deși nu eram din același partid. Mi-a plăcut echipa tânără din care face parte și mi-am dat seama că alături de ei, nu mai lupt singur ci lupt alături de cea mai puternică echipă politică și administrativă din județ”., ne-a declarat primarul comunei Peștera. 

Pe surse, se pare că decizia primarului este legată de dezastrul pe care fostul edil, Valentin Vrabie, l-a lăsat în comuna Peștera, datoriile comunității însumând peste 1,7 milioane de lei noi, dar Marius Petre nu a dorit să discute despre acest subiect.pest2

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular