Spectacol deosebit, de 1 Decembrie, la Delfinariu

 Sute de constănțeni au vizitat ieri, de 1 Decembrie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Atracția principală a fost, desigur, Delfinariul. Părinți însoțiți de copii au asistat la spectacolele celor două simpatice mamifere.

Șefa secției Delfinariu, Angelica Curlișcă, și directorul CMSN, Adrian Bîlbă, le-au oferit și câteva informații extrem de interesante celor prezenți la spectacole, căci rolul CMSN nu este distracția (sau numai distracția), ci și educația. Știați, de exemplu, că delfinii au blană și mustăți când se nasc? Știați că mamele le pun nume la naștere, dar că masculii și-l schimbă la un moment dat? V-am putea spune noi de ce, dar vă invităm la Delfinariu, de unde veți afla lucruri extrem de interesante și utile.

Ca să vă convingem, vă oferim câteva imagini din spectacolul de susținut de 1 Decembrie, la ora 11.00.

Și acvariul a fost vizitat astăzi, mai mult decât de obicei. Pe de o parte pentru că a fost zi liberă, pe de altă parte (cel mai important însă), pentru că intrarea la CMSN a fost liberă. Decizia a fost luată de Consiliul Județean Constanța pentru toate instituțiile de cultură din subordinea sa.

Sursa: Constanța 100%

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular