Trei personaje pe care n-ar trebui să le votezi

Există în acest tur electoral câteva personaje, în listele parlamentare, care n-ar trebui votate niciodată. Desigur, acești domni n-ar fi trebuit să candideze în primul rând, dar, dacă tot au avut tupeul nesimțit să se prezinte în fața alegătorilor, sfatul nostru este să evitați să puneți ștampila acolo unde le vedeți numele.

Christian Gigi Chiru este primul dintre ei. Condamnat penal deja în prima instanță, odată ajuns în Parlament, vom trăi probabil rușinea de a-l vedea demis de o condamnare definitivă. Constănțenii nu merită așa ceva. De altfel, ne aducem aminte cu toții, la alegerile locale, Chiru a fugit la ALDE, pentru ca prin candidatura sa, reprezentantul PSD-ului să rupă voturi de la PNL și astfel să câștige. Chiru a fost votat doar de 3 % dintre constănțeni, suficient pentru prietenii săi social democrați, dar insuficient pentru a mai avea vreodată curajul să apari în fața oamenilor și să le ceri votul. Dacă ai avea bun simț, ceea ce e clar, Chiru nu are.

Robert Boroianu este fără îndoială numărul doi pe această listă. Liberalul, ajuns pe listele de partid pentru că e rudă cu președintele organizației, se află într-o situație dezastruoasă. Compania sa, lanțul de măcelării Gepeto, este în faliment, cu datorii de zeci de miliarde. Desigur, asta nu l-a oprit pe proprietarul companiei s-o afunde mai adânc, conform declarației de avere, prima sa grijă fiind să scoată din compania falimentară, miliarde de lei pe care le împrumutase societății. Condamnat deja de instanțe, prin decizii civile, pentru că nu și-a plătit partenerii, Boroianu are nevoie de locul de deputat ca de aer.

Dorel Onaca. Probabil nu vă aduceți aminte, dar acest domn a mai fost și senator și deputat. A trecut și pe la PDSR și pe la PRM și pe la PDL. A fost în funcții importante în ultimii ani, a făcut ceva pentru Constanța? Absolut nimic. Pentru acest domn locul din Parlament e un interes personal și cam atât. Ne-am uitat pe declarația de avere și ne-am făcut cruce. Nu e foarte clar din ce bani trăiește ”doctorul” Dorel Onaca. N-ar trebui să-i dăm acestui domn șansa să ne facă de râs în Parlamentul României.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular