Primarul Decebal Făgădău, rupt complet de realitatea din oraș?

Ne întrebam, ieri, pe unde o fi primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, dispărut complet de câteva zile. Astăzi, edilul a revenit, a fost prezent la comandamentul de iarnă organizat la Prefectura Constanța, iar apoi a trimis presei un comunicat, legat de situația din oraș, care ne-a făcut să ne întrebăm dacă edilul Făgădău știe situația dezastruoasă în care se află municipiul pe care-l administrează.

Iată cum vede Primăria Constanța situația din teren

1. Căldura şi apa caldă sunt furnizate în regim normal.

2. Transportul în comun se efectuează,în condiții de iarnă, cu 86 de  autobuze. Începând de mâine, transportul public va fi suplimentat cu 40 de autobuze, frecvența de circulație fiind de circa 10 minute. Gratuitatea pentru transportul în comun va fi prelungită până când prognoza meteorologică se va ameliora.

3. Recomandăm constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, să evite folosirea autoturismelor, iar în cazul în care le folosesc, să nu blocheze căile de acces, intersecțiile şi să nu parcheze în zonele de acțiune a utilajelor de deszăpezire.

4. Pe străzile și bulevardele din oraș se circulă în condiții de iarnă grea. Toate utilajele acționează în permanență pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și împrăștierea de material antiderapant atât pe artere principale cât şi pe cele secundare.

5. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile groapa de gunoi de la Ovidiu, nu a funcționat în ultimele 3 zile, fapt  care a influențat negativ graficele de colectarea a gunoiului menajer. Începând de astazi, situația s-a remediat reluîndu-se activitatea de colectare, sortare şi transport către D.E.D.M.I. Ovidiu.

6. La adapostul pentru persoanele fără locuință se aflăîn prezent 26 de oameni. La căminul liceului cu program sportiv ,,Nicolae Rotaru” sunt adăpostite 16 persoane, care sunt blocate şi nevoite să rămânăîn Constanța. Toate persoanele au beneficiat de cazare şi masă gratuite.

7. Reprezentanții tuturor instituțiilor implicate în acțiunile de deszăpezire, care acționeazăîn teren, primesc din partea municipalității ceaiuri calde.

8. Reamintim ca luni, 09.01 şi marți, 10.01.2017, cursurile din cadrul unităților de învățământ de pe raza municipiului Constanța vor fi suspendate.

9. Rugăm instituțiile publice, persoanele fizice şi juridice să asigure îndepărtarea zăpezii şi gheții din zona imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea sau locuiesc şi  să le depoziteze în afara părții carosabile şi în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată.

Iată doar un minut, filmat astăzi, pe bulevardul Tomis din Constanța. Poate se uită și primarul ales al constănțenilor. 

Similar Articles

Comments

  1. Constanta un oras imputit la propriu ..mizerabil plin de borfasi ,bisnitari de tigari care controleaza tot orasul sunt organizati k si militarii ..nimeni nu-i deranjeaza politia .jandarmeria se intalnesc cu ei in piete se saluta intre ei si merg mai departe .AUTORITATILE LOCALE fagadau ..si ceilalti directori din primarie sunt de negasit ..sau evaporat de cand a venit viscolul ..polarisul isi face de cap si minte populatie ..prefectul se zvoneste k s-a aruncat in mare nimeni nu-l gaseste …ma repet cel mai ordinar oras din romania este constanta ,pacat de locatia sa la malul marii negre ..a ramas in urma k 20 ani ..vezi cum arata BRASOVUL ..CLUJUL ..TIMISOARA ..BUCURESTIUL .ORADEA ..SIBIUL ETC. ORAS CONTROLAT IN TOTALITATE DE INTERLOPI SI BISNITARI IN CARDASIE CU POLITIA LOCALA SI JANDARMERIA NICI MACAR NU SE MAI FERESC IMPART CASCAVALUL IMREUNA …TREBUIE SA-I DAM JOS SI SA-I TRIMITEM LA DNA …FAGADAU ESTI UN RATAT NEMERNIC ..UN POPULIST SI UN PUPINCURIST PTR. VOTURI AI FACUT DIN CONSTANTA UN ORAS DE ASISTATI SOCIALI ..ETC BLETEMAT SA FII ..TU SI TOATE AUTORITATILE VA BATETI JOC DE POPULATIE !

  2. Cel mai infect oras din romania este constanta ..plin de gunoaie ..de tigani ..bisnitari de tigari care controleaza toate pietele ..intersectiile ,gara ,autogarile ..tie sila sa mai mergi in piete ..Fagadau e complet depasit politia si jandarmeria sunt mana in mana cu bisnitarii de peste tot ,isi impart cascavalul ,au fost filmati de n ori nici macar nu se mai feresc ..bataie de joc ..cea mai scumpa caldura ..apa ..gunoiul toate sunt in CONSTANTA bletemati sa fiti imputitilor de politicieni si autoritati corupte si incompetente .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular