RAJA. Cum se prezintă situația în județ la orele 11.00

In cursul noptii trecute, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, statia de pompare Negru Voda a ramas fara energie si s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din localitate.

Din cauza avariilor la sistemele energetice, la ora actuala, nu se poate furniza apa potabila in sistem centralizat in localitatile: Negru Voda, Magura si Tataru.

In urma cu putin timp, in urma remedierii avariei Enel, s-a reluat furnizarea apei in localitatea Magura.

Abonatii din Darabani au ramas fara apa in dimineata aceasta, ei fiind alimentati pana acum, prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare.

La ora 09,50, a cazut tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu si au ramas fara apa abonatii din localitatea Oituz si zona de intrare din Mihail Kogalniceanu. Zona centrala a localitatii Mihail Kogalniceanu este alimentata acum prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare din localitate.

La ora actuala, din cauza lipsei de tensiune, sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii din Negru Voda, Tataru, Darabani, Oituz si zona de intrare dinspre Ovidiu in localitatea Mihail Kogalniceanu. 

In urma cu putin timp, s-a reluat alimentarea cu apa si in localitatea Tataru.
La ora 10,50, a revenit tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu.

La ora actuala, sunt lipsiti de apa potabila abonatii din: Negru Voda si Darabani,

Vom reveni cu amanunte!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular