RAJA Constanța: Situația la primele ore ale dimineții

Noaptea trecuta, in jurul orei 02,00, in urma unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, sursa si statia de pompare Galesu, sursa ce asigura o mare parte din necesarul de apa bruta de la statia de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta, au ramas fara curent. Avand in vedere ca la ora actuala nivelul in rezervorul statiei Palas este aproape jumatate, suntem nevoiti ca pe zonele deservite apa sa fie pompata cu presiuni scazute. Astfel, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au, incepand cu ora 06,30, apa cu presiuni scazute la robinete.
Totodata, din statia de tratare si pompare Palas pleaca spre orasul Navodari si conducta magistrala de alimentare cu apa potabila, cu diametrul de 1.000 mm. Si pe acest tronson se face livrarea/pomparea apei cu presiuni scazute. La ora actuala, nu sunt probleme in furnizarea apei in orasul Navodari, deoarece rezervorul statiei de pompare principale din oras este plin.
Tot noaptea trecuta, au mai fost caderi de tensiune si la sursele si statiile de pompare de la Vartop, Albesti si Medgidia. La ora actuala, nu sunt probleme in alimentarea cu apa in aceste localitati.

Asiguram toti consumatorii afectati in furnizarea apei de disfunctionalitatile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare.

 

Vom reveni cu amanunte!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular