Claudiu Palaz și Horia Țuțuianu condamnă limbajul doamnei care ne crede putori. PSD își cere scuze și promite sancțiuni. Learciu doarme

O domnișoară consilier județean, pe numele ei Sabrina Nedelcu, a pus pe jar constănțenii, după ce a scris pe pagina personală de Facebook că în opinia ei, cei care au ieșit în stradă sunt niște ”putori” care n-au muncit niciodată în viața lor.

Claudiu Palaz a fost cel care a reacționat primul, delimitându-se clar de afirmațiile acestei domnișoare. ”

”Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu. Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților.”

Și Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean, a condamnat această atitudine, prin intermediul unui comunicat de presă. 

”Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea. “Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. Doamna Maria Sabrina Nedelcu este consilier județean din 22 iunie 2016.”

De asemenea, conducerea PSD Constanța s-a delimitat de afirmațiile femeii, anunțând public că va reuni Biroul Permanent Județean, pentru a stabili ce sancțiuni sunt necesare în acest caz. 

”În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.  Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria  Nedelcu.”

Evident, la fel ca de obicei, nimic dinspre al doilea vicepreședinte CJC, Daniel Learciu.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular