Rușine PSD Constanța! Susținere totală pentru Dragnea, nimic despre doamna care ne consideră putori

”În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.  Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria  Nedelcu.”

Așa suna comunicatul de presă sosit pe adresa redacțiilor, în cea de-a doua zi a lunii februarie, la câteva ore după ce domnișoara Sabrina Nedelcu, consilier județean PSD Constanța, numea protestatarii constănțeni ”putori, care n-au muncit o zi în viața lor”.

Au trecut două săptămâni din acel moment și dacă până astăzi am tot sperat că vor exista sancțiuni pentru duduia consilier județean, un comunicat trimis astăzi de biroul de presă al social democraților constănțeni, arată că aceștia vor să ignore povestea respectivă, sperând probabil că lucrurile vor fi uitate.

Mai mult decât atât, PSD rupe tăcerea și-și arată susținerea necondiționată pentru liderul Liviu Dragnea, votând în cadrul Comitetului Județean Executiv demiterea din funcția de vicepreședinte a partidului a primarului de la Iași, Mihai Chirică, singurul PSD-ist care s-a împotrivit fățis tuturor deciziilor luate de Dragnea și ai lui în ultimele luni.

Comitetul Executiv Județean al Partidului Social Democrat Constanța,  reunit în ședință lărgită, a adoptat trei rezoluții cu privire la susținerea Guvernului Grindeanu, sprijinul acordat președintelui PSD, Liviu Dragnea și declarațiile publice ale domnului Mihai Chirica, președinte al Organizației Județene a PSD Iași.

PSD Constanța transmite în unanimitate un mesaj de susținere pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu și pentru implementarea programului de guvernare cu care Partidului Social Democrat a câștigat încrederea românilor și votul acestora la alegerile din 11 decembrie 2016.

PSD Constanța îl sprijină necondiționat pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului și se delimitează categoric de declarațiile domnului Mihai Chirica, votând în unanimitate propunerea de eliberare a acestuia din funcția de vicepreședinte național al PSD.  

O zi rușinoasă pentru PSD Constanța și pentru conducerea acestei organizații, care dovedește prin aceste acțiuni că respectul pentru constănțeni îi lipsește cu desăvârșire.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular