Am criticat firma Exclusiv Auto pentru lipsa de implicare socială. Iată răspunsul companiei

În urmă cu câteva săptămâni, criticam dur implicarea companiei Exclusiv Auto în proiectul SSC Farul Constanța. Spuneam în acel moment că o companie ce se vrea serioasă ar trebui să stea departe de cluburi de fotbal mici și conduse de penali și să se uite mai mult spre zona culturală a orașului, pe care ar putea să o ajute prin sponsorizări.

 

În urma acelui articol, am avut o discuție cu reprezentanții companiei Exclusiv Auto care ne-au arătat că sunt implicați activ în viața orașului, chiar dacă evită să facă acest lucru public, preferând să acționeze discret. Am aflat astfel că firma respectivă are un parteneriat activ cu liceul Auto din Constanța și cu Facultatea Autovehicule Rutiere din cadrul Universității Ovidius cărora le oferă toate echipamentele necesare pentru practică. Elevii și studenții vin periodic pentru a face practică în atelierele Exclusiv Auto și o parte dintre ei primesc locuri de muncă la finele anilor de studiu. ”Chiar dacă ne veți acuza că avem un interes direct, ceea ce e adevărat, puteam recruta tineri și fără să sponsorizăm școlile, prin anunțuri puse în cadrul instituțiilor de învățământ, cum practică alți dealeri. Prin contractul pe care-l avem cu aceste școli ne obligăm să cumpărăm necesarul anual pe care ni-l solicită directorii”, ne-a explicat Camelia Ciciu, reprezentantul companiei.

Cadouri exclusiv auto la pediatrie (16)

Doamna Ciciu ne-a vorbit de asemenea despre parteneriatul cu fundația Daruiește Aripi, parteneriat în urma căruia au fost mobilate mai multe camere din Spitalul Județean Constanța dar și despre faptul că de mai bine de trei ani, Exclusiv Auto oferă pachete către familii nevoiașe din județul Constanța sau către bătrânii din azil, prin intermediul mai multor asociații.

Un caz special, aflat în grija companiei, este cel al unui fost mecanic, care și-a pierdut posibilitatea de muncă în urma unui accident. Fiind un talentat desenator de mașini, firma Exclusiv Auto i-a comandat mai multe tablouri, pe care le-a oferit cadou clienților săi. De asemenea, domnul respectiv a avut ocazia să expună desenele sale la lansările de automobile, acolo unde a putut și vinde din opere. Și pictorița Cornelia Sârbu a fost invitată la Salonul Auto 2016, având ocazia să expună o parte din operele sale aici.

4

”Suntem deschiși spre a ajuta comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, ne-am luat un angajament în acest sens și încercăm să-l respectăm cum putem mai bine. E adevărat că suntem orientați mai mult spre partea socială, însă nu excludem ca în viitor să ne orientăm și în alte direcții”, ne-a spus Camelia Ciciu, coordonator marketing & pr la Exclusiv Auto Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular