Oferă-i copilului tău o pasiune unică. Du-l să călărească, la Delfinariu

În curtea Delfinariului din Constanța funcționează de ceva vreme un manej unde toți doritorii pot să se inițieze în tainele echitației. Într-o vreme în care micuții noștri nu ies cu privirea din tablete sau telefoane inteligente, a le oferi posibilitatea de a călări și implicit de a se apropia de un animal precum calul, poate fi o idee fantastică.

Am luat parte, în acest weekend, la una dintre ședințele de antrenament ținute în manej de instructorul Bogdan Feraru și de copiii care iubesc caii și care vin periodic nu doar să călărească ci și să-și îngrijească prietenii. Pentru că da, dincolo de călărit, am realizat că între copiii care vin acolo, unii chiar din alte județe, și caii din manej, s-a creat o adevărată prietenie.

Așadar, duceți-vă copiii să călărească. Nu e nici scump, nici periculos. Toate detaliile ni le-a oferit instructorul Bogdan. Am stat de vorbă însă și cu copilul lui, un puști formidabil care ne-a povestit că are călăritul în sânge. Urmăriți pe Constanta.ro în zilele următoare și câteva interviuri cu tinerii care vin să călărească săptămânal, sunt fascinanți și merită văzuți.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular