Un weekend plin de concerte pentru copii și adulți, în Grădina Artelor din Tăbăcărie

„Grădina Artelor – Laboratorul Urban de Cultură“ este deschisă, în continuare, în inima verde a Constanței, pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de Țara Piticilor. Un loc plin de energii pozitive și spirit artistic, în care, pe parcursul acestui an, vor fi organizate pentru tineri și nu numai, o mulțime de evenimente-surpriză ce vor transforma parcul, în Anul Omagial Ovidius, într-o adevărată oază culturală a orașului. Spațiul-concept va fi deschis tuturor formelor de exprimare artistică a tinerilor, devenind gazda unor spectacole și concerte de muzică de toate genurile, happening-uri, tabere de creație, expoziții, workshop-uri și ateliere pentru crearea de instalații urbane. În plus, scena este dedicată și tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului. Ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook, Gradina Artelor, și vom include momentele voastre în program. Pentru că acest spaţiu vă aparţine, tineri constănțeni, și-l puteți transforma în studioul vostru de creaţie! Astfel, această zonă va crea o puternică efervescență chiar în mijlocul parcului, într-un loc feeric, pe malul lacului, ce va promova un stil de viață relaxat, comic educativ, de libertate asumată.

laborator urban de cultura

 

Pentru noi experiențe autentice, sâmbătă, de la ora 16.30, în „Grădina Artelor – Laboratorul Urban de Cultură“ vă așteaptă unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din România, Ionuț Micu, consacratul chitarist și solist Silviu Covaci și basistul veteran Virgil Stoica. Cei trei au pregătit un concert de suflet: muzică bună, ritmuri amețitoare și o voce memorabilă!

În plus, datorită succesului de week-endul trecut, pe scenă se reîntoarce trupa Zbumzzi, de la ora 15.00. Astfel, copiii vor avea parte de un nou spectacol plin de veselie, dansuri, cântece și jocuri, pentru zbumzzăreală pe cinste!

zbumzzi

Nu uitați, în inima Parcului Tăbăcărie este deschis și un târg de handmade și artă tradițională, unde veți găsi, cu siguranță, cadouri unicat pentru cei dragi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În plus, și iepuraşii au sosit în Grădina Artelor! Nu ai un animal de companie, dar îţi doreşti unul? Adoptă un urechiat pufos şi drăgălaș de lângă Țara Piticilor! Trimite-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook şi haide să-l alegem împreună, iar pe 15 aprilie îl poţi lua acasă!

targ handmade

 

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Constanța și Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius“ din Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular