Angajații Polaris iau pe sus mașinile care le încurcă drumul prin cartierele Constanței

Când vine vorba de colectat gunoiul de la platformele amenajate prin cartierele constănțene, angajații Polaris au viață grea. De multe ori se lovesc de mașini parcate complet anapoda, care împiedică mașina de gunoi să treacă prin zona respectivă. Din păcate, soluția pe care o aleg gunoierii de la Polaris pentru a-și continua drumul nu este întotdeauna cea mai fericită.

Spre exemplu, în această dimineață, angajații Polaris au luat efectiv pe sus o mașină care îi încurca, zdruncinând-o până când au reușit s-o mute un metru, suficient pentru ca mașina de gunoi să poată trece mai departe. O metodă cum nu se poate mai nepotrivită, fiind destul de clar că un automobil poate suferi daune serioase în urma unui astfel de tratament.

Nu este prima situație în care angajații Polaris își bat joc de mașinile constănțenilor. În urmă cu ceva vreme am semnalat un caz, aproape identic, într-un moment în care angajații companiei respective au decis să ”orneze” corespunzător mașina unui constănțean care îi încurca.

IMG_0848

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular