Cum să dai un plus de personalitate localului tău: mapele de meniu

Sezonul estival se apropie cu pasi repezi, iar restaurantele si cluburile de pe litoral sunt in pline pragatiri. Redecorari, schimbari de meniu, recrutari de personal, regandirea imaginii, a brandului si a stilului restaurantului…Stim ca aceasta perioada este una foarte aglomerata pentru a va putea asigura de succesul localului pe care il veti redeschide in acest sezon. Cu toate acestea, atentia pentru detalii este cea mai importanta in domeniul de horeca, astfel ca va atragem atentia asupra unui aspect adesea ignorat in aceasta nisa: mapele de meniu. Cat de importante sunt ele si care este cea mai buna soultie  pentru restaurantul tau ne spun cei de la Unika, experti in produse de marochinarie.

                Importanta mapelor de meniu

Restaurantul pe care il detii reflecta nu doar munca si investitia constante pe care le dedici de-a lungul anului, dar si conceptul pe care il propui fiecarui client ce iti calca pragul. Cea mai mare parte a efortului depus este transferat spre dezvoltarea unui meniu special si spre un design aparte, care sa ramana in memoria clientilor. Dar, in domeniul de horeca, atentia la detalii este cea care face diferenta intre un restaurant bun si unul exceptional. Noi va atragem atentia asupra unui factor de multe ori neglijat de proprietarii de localuri: mapele de meniu. Un element simplu, dar care de multe ori nu reuseste sa impresioneze clientii din cauza lipsei de investitie a timpului in aceste obiecte.

Mapele de meniu sunt cartea de vizita a unui restaurant. De aceea, principalul obiectiv atunci cand alegeti aceste produse este sa reusiti sa le incadrati in stilul restaurantului. Localurile sunt tot mai diversificate si fiecare cauta sa aduca un suflu nou, unic in horeca, motiv pentru care gasirea unor mape care sa se potriveasca cu designul localului poate fi deosebit de dificil. Atelierele Unika va propun o solutie la aceasta problema: designerii au creat nu mai putin de opt game de mape de meniu din care puteti alege cu incredere. Acestea se preteaza atat pentru restaurante mai elegante, dar si pentru cele cu un aer fresh, tineresc. Calitatea este garantata de tehnica performanta prin care sunt realizate mapele, dar si de materialele superioare utilizate.

                Cele opt game de mape de meniu Unika

Cele opt game au fost concepute pentru a acoperi nevoile oricarui proprietar de local. Daca va mandriti cu eleganta si luxul din restaurantul vostru, atunci consultati pachetele Lux, Leather si Classic pentru a completa decorul deosebit pana la ultimul detaliu. In schimb, daca sunteti proprietarul unui restaurant cu un vibe unic, tineresc si jovial, cu siguranta va doriti accesorii care sa emane acelasi spirit vesel. Colectiile Rainbow si Flexi sunt colorate si gata sa aduca zambetul pe buzele tuturor celor care va calca pragul in cautare de distractie si voie buna.

Pentru  a face un pas in plus cat priveste micile detalii care aduc farmecul localulu vostru, puteti opta pentru personalizarea mapelor de meniu. Atelierele Unika sunt specializate in trei tipuri de personalizare de inalta calitate, care sa reziste uzurii timpului. Daca optati pentru personalizarea prin timbru sec, veti da un design aparte mapelor de meniu prin imprimarea siglei si a numelui restaurantului printr-o procedura speciala, rezistenta in timp.  Unika va pune la dispozitie si personalizarea prin folio in auriu, argintiu sau multicolor, pentru a respecta conceptul oricarui restaurant. Nu in ultimul rand, in cazul localurilor cu specific romanesc, puteti lua in considerare personalizarea prin broderie, pentu a integra mapele de meniu in specificul restaurantului vostru.

                Accesoriile Unika

 Atelierele Unika va pun la dispozitie si o gama variata de agende din piele naturala sau ecologica pentru a fi mai organizat, dar si pentru un plus de eleganta vietii voastre de zi cu zi. Puteti face un pas in plus si sa optati pentru un set de birou din piele naturala ce va conferi o nota de profesionalism mediului in care lucrati, impresionand cu siguranta clientii.

                Pe scurt

Restaurantele si terasele sunt in toiul pregatirilor pentru deschiderea sezonului estival, iar, in acest domeniu, detaliile sunt cele care fac diferenta. Alege mapele de meniu semnate de Unika, produse realizate la cele mai inalte standarde de calitate, care vor trece testul timpului, dar si al satisfactiei clientilor vostri. Completati stilul localului vostru cu produsele Unika-Keep it closer.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular