Ce program are de 1 mai Delfinariul din Constanța

Miile de turiști care vor ajunge în vacanța de 1 mai pe litoral, pot oricând să facă o vizită la Delfinariu. Va fi deschis, iar delfinii vor încânta cu exercițiile lor pe oricine își va dori să-i vadă. Reprezentații vor avea loc de la orele 11, 14 și 17, atât în acest weekend cât și în cele care urmează.

De asemenea, spectacolele vor fi suplimentate în acest fel și pe 29 și 30 aprilie.

Am discutat cu directorul instituției, doctorul Adrian Bîlbă, care ne-a certificat faptul că toate instituțiile din subordinea CMSN Constanța sunt pregătite să primească turiștii indiferent de numărul lor.

La Acvariu, pe faleză sunt o mulțime de noutăți. Nu mai avem niciun bazin sub renovare, iar bazinul central este mândria noastră și o să aibă ce vedea acolo. La Delfinariu, apa e curată, focile au fost mutate într-un alt bazin, microrezervația e cu iarba în plin avânt vegetativ. Îi așteptăm pe toți vizitatorii pentru că au ce vedea. Nu este doar educație, ci edu-tainment – o educație plăcută, un loc în care de 1 Mai este o zi a bucuriei și poți să vezi lucruri noi și frumoase”, a declarat Adrian Bîlbă. 

Cât despre prețuri, ele rămân aceleași. 12 lei pentru adulți, 3 lei pentru elevi și studenți, în timp ce la acvariu adulții plătesc 8 lei iar elevii doar doi lei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular