Simbioza perfectă dintre delfini și muzica simfonică a creat un spectacol de neuitat

Georgiana Rusu și Sebi Pătrunjei au gândit un proiect, în esență simplu, dar pentru care a fost nevoie de sute de ore de muncă. Și-au dorit ca, în fiecare seară, pe faleza Cazinoului din Constanța, o micuță orchestră simfonică să cânte oamenilor ce trec prin zonă. Așa s-a născut proiectul Sunset Sea-mphony, din dragostea a doi oameni pentru cultură, pentru frumos și din abnegația cu care au făcut totul pentru a reuși să pună pe picioare o idee ce avea scris ”suflet” pe ea, de la un capăt la altul.

Au avut noroc. Orchestra Bigg Dimm a’Band e formată din 27 de artiști clujeni, dornici să cânte oricui e dispus să-i asculte și mai ales oriunde, chiar dacă unele idei năstrușnice exced cadrul proiectului inițial. Așa s-a ajuns și la Delfinariu. Sebi Pătrunjei a avut ideea ca orchestra să performeze în timpul unui spectacol, clujenii au fost încântați, Cristian Hagi, omul cu promovarea, a pus mâna pe telefon iar directorul Adrian Bîlbă a acceptat pe loc. 

Ar fi trebuit să fiți acolo, pentru a înțelege ce spectacol unic a avut loc. Noi vă putem spune, din culise, că nu s-a repetat nimic. Artiștii au venit în sală cu 30 de minute înainte de spectacol, și-au acordat instrumentele câteva minute și asta a fost. Cu atât mai interesant a fost să vezi cât de bine s-a potrivit joaca delfinilor cu muzica din sală sau cum publicul a aplaudat pe tot întregul reprezentației.

Un spectacol unic, un miracol de 20 de minute care trebuie să se repete. Așa am văzut noi întâmplarea de ieri de la Delfinariu Constanța. În rest, pe clujenii de la Big Dimm a Band îi puteți vedea în fiecare seară pe faleza constănțeană, până pe 27 august. Felicitări organizatorilor și mulțumiri pentru că ne-au oferit o picătură de cultură, într-un bazin de autobuze colorate și festivaluri de rock cu trupe expirate.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular