Valentin Vrabie, primarul Medgidiei, o nouă ieșire de maidan: ”Du-te și trateazăte, ești nebun!”

Aflat la cârma orașului Medgidia, din vara anului trecut, primarul Valentin Vrabie a reușit să se facă remarcat printr-un lung șir de promisiuni exagerate și nerealizabile dar, mai ales, prin câteva ieșiri de maidan la adresa celor care și-au permis să-l critice în această perioadă.

În lipsa unor rezultate concrete în municipiu, Valentin Vrabie a ales să se laude, online, cu o realizare care nu-i aparține. Ne referim la fântâna arteziană din Piațeta Decebal, reabilitată și repusă în funcțiune de RAJA Constanța, după ce a fost transmisă în administrare acestei companii de către Consiliul Local Medgidia.

Prins cu minciuna de către locuitorii orașului, Valentin Vrabie a reacționat violent la adresa unora dintre ei. Violent și agramat, pentru că nu-i așa, când nu-ți scriu sfătuitorii postările, începe să se vadă cine ești cu adevărat.

După binecunoscutele episoade în care Valentin Vrabie i-a scris unuia dintre cei mai importanți oameni de afaceri din localitate, că e un ”bulangiu, care ar trebui să comenteze pe pagină la mă-sa”, după bătaia în care a fost implicat cu unul dintre consilierii locali din comuna Peștera, după ce a răspuns cu ”hai sictir”, atunci când jurnaliștii i-au pus întrebări incomode, Valentin Vrabie a recidivat astăzi, numindu-l ”nebun” și ”grav bolnav” pe unul dintre oamenii care-l criticau, online.

barza1vrabie 2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular