Locurile de joacă, un adevărat pericol. Un copil s-a accidentat în Portul Tomis. Primăria va fi amendată pe banii constănțenilor pentru că ignoră situația

Problema locurilor de joacă revine în atenție, odată cu un incident ce s-a produs în Portul Tomis, acolo unde un copil a căzut printre scândurile unui tobogan amplasat în interiorul unui loc de joacă. Din fericire, starea copilul este bună, mămica preferând totuși să reclame inspectorilor CJPC defecțiunile, în speranța că acestea vor fi remediate.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în timp ce copilul se juca. Mama micuțului a așteptat până luni, atunci când a ales să se prezinte la CJPC Constanța pentru a reclama starea deplorabilă a toboganului respectiv. Inspectorii Protecției Consumatorilor s-au deplasat la fața locului, acolo unde au descoperit că reclamația femeii este îndreptățită.

La fața locului au fost puse mai multe afișe prin care publicul larg este avertizat de pericolele la care se supune.

Din păcate, reprezentanții Primăriei Constanța au demonstrat în mai multe rânduri că nu sunt interesați de această problemă, ei refuzând invitațiile repetate la sediul CJPC Constanța dar și să-l primească pe directorul instituției, Horia Constantinescu, în audiență la Primărie.

În altă ordine de idei, reprezentanții CJPC spun că după refuzurile repetate de a remedia problemele descoperite, Primăria Constanța va fi amendată pentru împiedicarea controlului cu o sumă între 10.000 și 30.000 de lei și pentru abaterile constatate cu o sumă situată între 2000 și 20.000 de lei. Amenzi care vor fi suportate, evident, din bugetul local. Adică din banii constănțenilor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular