Acvariul se schimbă din temelii. Directorul Adrian Bîlbă ne-a oferit toate detaliile

Într-un interviu acordat site-ului Constanta.ro, directorul CMSN Constanța, Adrian Bîlbă ne-a oferit toate detaliile despre schimbările prin care va trece Acvariul din Constanța.

”Șapte bazine vor fi schimbate complet de la geam până la dotările interioare, iar instalatia electrică va fi modernizată – avem proiect, urmează să facem achiziția unei instalații electrice. Concomitent vom introduce un sistem de ventilație modern, cu 6 ventilatoare care va asigura eliminarea excesului de umiditate specific pentru extrasezon. Vara avem probleme cu căldura – ca oriunde, iar toamna și iarna avem o problemă importantă cu umiditatea” ne-a declarat Adrian Bîlbă.

De asemenea, directorul CMSN Constanța ne-a spus că ”umiditatea trebuie îndepărtată din clădire pentru că sistemele electrice, de iluminare și tot ceea ce-nseamnă tehnica de la Acvariu, suferă pe deoparte; pe de altă parte, vizitatorilor care poartă ochelari, li se aburesc ochelarii. Pentru a rezolva această problemă a fost găsit un sistem de ventilație deștept care să îndepărteze excesul de umiditate din Acvariu.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular