Consilierul Aurelian Dumitrașcu solicită administrației din Năvodari să nu mai fugă de locuitorii orașului

Reprezentanții administrației locale din Năvodari reușesc, din nou, să pună într-o lumină proastă acest oraș, după ce, în anul 2017, au adoptat practici demne de regimul comunist, ascunzând ședințele de Consiliu Local în sălile obscure ale Primăriei, pentru ca publicul să nu poată participa.

Situația devine și mai tristă, în condițiile în care UN SINGUR CONSILIER a solicitat ca această situație penibilă să înceteze, cerând primarului ca ședința de consiliu local să se desfășoare într-o sală decentă, la dispoziția publicului larg care are dreptul să-i vadă la lucru pe aleșii locali din Năvodari. Din nefericire, solicitarea consilierului nu a schimbat nimic din felul în care știu să reprezinte alegătorii, primarul Florin Chelaru și suita lui. Ședința lunară se va desfășura în continuare departe de ochii publicului.

”În timpul ședinței Comisiei Sociale am întrebat-o pe doamna viceprimar Liliana Mara de ce ședința nu se mai ține în sala de la Casa Căsătoriilor, așa cum se întâmpla până în luna iulie. Mi-a răspuns că așa a solicitat primarul. Am rugat-o să-i reamintească domnului Florin Chelaru că legea 215 este obligatorie, nu opțională și să-i transmită acestuia să schimbe locul actual, pentru că mulți năvodăreni sunt interesați să participe la ședință. Astăzi, însă, am primit convocatorul pentru următoarea ședință, care se va ține, din păcate, tot în sala micuță din Primărie, acolo unde oamenii nu pot participa.”, ne-a declarat Aurelian Dumitrașcu, consilier local din partea PMP.  Tânărul consilier ne-a spus, de asemenea, că nu se va opri aici și că va insista pentru ca ședințele să se desfășoare mai aproape de oameni.

Reamintim că decizia de a ascunde ședințele de Consiliul Local de ochiul oamenilor, a venit într-un moment în care gașca de consilieri PSD Năvodari a avut de votat mai multe PUZ-uri pentru terenurile din Tabăra Năvodari care fac parte din dosarul penal în care e cercetat fostul primar Nicolae Matei, terenuri care trebuie înstrăinate cât mai repede, altfel riscând să fie sechestrate de procurori.

De asemenea, reamintim că am încercat să participăm la una dintre ședințele de Consiliu Local din Năvodari, moment în care primarul Florin Chelaru a avut o reacție violentă pentru că ne-am permis să filmăm. Vom reveni.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular