Peste două mii de constănțeni au ales Delfinariul de Ziua Dobrogei

În ziua de 14 noiembrie, la Delfinariu, Acvariu, Planetariu și Microrezervație intrarea este gratuită, cu ocazia Zilei Dobrogei. Decizia a fost luată de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la rugămintea președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. În cazul în care va exista un număr mare de solicitări, reprezentațiile la Delfinariu vor fi suplimentate. Se celebrează astfel 139 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Așa suna invitația conducerii CMSN către locuitorii Constanței, care n-au ezitat să profite de gratuitatea oferită și să vină în număr mare la spectacolele oferite de delfinii Ni Ni și Chen Chen. Conform cifrelor oficiale, peste 1500 de constănțeni au asistat la spectacole, aproape 2000 au ales să viziteze MicroDelta în timp ce 500 de constănțeni au fost în vizită la Acvariu.

Un adevărat succes, ținând cont că Ziua Dobrogei a fost o zi de muncă obișnuită pentru constănțeni. Le reamintim constănțenilor că în această perioadă prețurile de acces sunt foarte mici. În imaginea următoare puteți vedea detalii despre program și tarife.

tarife

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular