Restricții de trafic în Peninsulă. Vezi pe unde poți circula

Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată după cum urmează:

– începând cu data de 04.01.2018, ora 18:00, şi până în data de 06.01.2018, ora 14:00, pe str. Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de str. Prof. Ion Cantacuzino şi b-dul Regina Elisabeta va fi amenajat un perimetru de siguranță în interiorul căruia se va interzice accesul, oprirea, parcarea şi staționarea autovehiculelor neautorizate;

– începând cu data de 05.01.2018, cu ora 16:00, se va interzice oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe b-dul Regina Elisabeta (zona cuprinsă între Poarta 1 și Acvariu);

Recomandăm participanților la eveniment utilizarea parcărilor special amenajate de la Poarta1, Judecătoria Constanța și Portul turistic Tomis.

Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, fără evenimente neplăcute.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular