Poliția Locală mai activă decât Poliția Județeană? Iată acțiunile zilei de ieri

Politistii locali actioneaza atat din oficiu cat si la solicitarile cetatenilor pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale de apelare la mila publicului ori vagabondaj. Astfel, in data de 08.01.2018 in jurul orei 1 AM lucratorii au depistat un grup de minori lipsiti de ocrotirea parinteasca  care savarseau fapte antisociale in intersectia Bdul Lapusneanu cu Str.Soveja. Trei dintre minori care locuiau pe raza municipiului Constanta au fost plasati la domiciliu, iar parintilor le au fost aplicate sanctiuni contraventionale. Cel de al 4 lea minor  a fost insotit si predat Adapostulului de zi si de noapte pentru copii strazii.Minorii aveau varste cuprinse intre 12-16 ani.

In data de 09.08.2018 politistii locali  cu atributii in domeniu circulatiei pe drumurile publice si in domeniul mentinerii ordinii si linistii publice din cadrul Directiei Generale Politia Locala au desfasurat activitati de prevenire si control  care au avut ca scop depistarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule cu tractiune animala, care nu respecta prevederile legale prinvind accesul si deplasarea acestora pe raza municipiului Constanta.Pana la ora 11 au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale si ridicate 4 atelaje in vederea imobilizarii acestora intr-un spatiu special amenajat al administratiei publice locale.Activitatea pe linia rutiera  face parte dintr o campanie care se va derula în mod prioritar si  zilnic.

La data de 08.02.2018 politistii locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice au fost sesizati de o persoana pentru a interveni in zona Soveja , unde un grup de persoane de sex barbatesc s-au aflat sub influenta unor substante psihoactive si totodata ar fi suspecte de deposedarea unui telefon mobil a unei persoane varstnice care locuieste in zona. Polistii locali s au deplasat la fata locului si in momentul cand au ajuns acestia au fugit de la fata locului spre zona Tomis 3 fapt pentru care lucratorii DGPL au solicitat sprijin si altui echipaj in vederea depistarii celor doua persoane. In jurul orei 18.00 acestia au fost identificati si controlati corporal in conformitate cu procedura legala in vigoare. In urma controlului corporal au fost gasite 4 pliculete susceptibile care au fost sigilate si demarate actele procedurale sesizarii si predarii organelor competente

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular