Valentin Vrabie recidivează. Viceprimarul Luminița Vlădescu și consilierul Narcis Ion, bruscați de primarul Medgidiei

S-a lăsat cu scandal, astăzi, în biroul primarului Medgidiei, Valentin Vrabie, acolo unde consilierul local PSD, Narcis Ion și viceprimarul Luminița Vlădescu, intraseră să lămurească diverse chestiuni legate de bugetul Medgidiei. Primarul Vrabie nu s-a obișnuit încă să fie chestionat pentru deciziile sale, așa că a reacționat violent și i-a înjurat pe musafirii nepoftiți, pentru ca mai apoi să-i împingă afară din birou și să trântească ușa în urma lor. Pentru a înțelege ce s-a întâmplat, am luat legătura cu Narcis Ion. Acesta ne-a povestit că a fost protagonistul unui eveniment reprobabil, pe care nu credea că-l va trăi în zilele noastre, în biroul unui primar de municipiu.

”Ce-ai căutat tu la Clubul Sportiv, escrocule?”

Astăzi, înainte să particip la ședințele de comisie ale Consiliului Local, am fost chemat de directorul Clubului Sportiv din Medgidia, pentru că făcusem mai multe sesizări privind neregulile ce se petrec acolo iar conducerea a dorit să-mi răspundă personal. După ce am terminat întâlnirea de acolo, am venit la Primărie, la comsie și pentru că am avut mai multe nelămuriri, am intrat la domnul primar să-i pun câteva întrebări. Din secunda în care m-a văzut, a început să mă înjure într-un mod de nereprodus, iar printre înjurături îmi tot reproșa vizita mea de la Clubul Sportiv, Mă tot întreba ”Ce-ai căutat tu la Clubul Sportiv măi escrocule?”. Acel club este în subordinea Consiliului Local, doar că de la începutul mandatului lui Valentin Vrabie, niciun buget sau vreo organigramă n-au ajuns pe la noi consilierii, totul fiind făcut la dispoziția directă a primarului, lucru complet incorect. Am indicii clare că acolo se întâmplă ilegalități și chiar dacă faptul că le cercetez supără primarul, voi continua să cer reglementarea situației acest club. Revenind la vizita din biroul lui Valentin Vrabie, am înțeles că nu are rost să accentuez scandalul, așa că am preferat să ies. Pe hol m-am întâlnit cu doamna Luminița Vlădescu, care a dorit să încerce și dânsa un dialog cu primarul, pentru a nu ajunge iar la circ în ședința de Consiliu Local. Din păcate, reintrați în birou, am avut parte de același tratament. Ne-a înjurat și ne-a bruscat, împingându-ne afară din birou, pe amândoi. Eu ca eu, dar să bruschezi o femeie, e de neconceput. După aceste evenimente am sunat la 112 și am povestit ce s-a întâmplat, iar în această seară am fost la Poliție și am dat o declarație referitor la comportamentul inadecvat al primarului”, ne-a povestit Narcis Ion.

Luminița Vlădescu: ”M-am obișnuit să fiu înjurată zilnic, dar nu credeam că ajungem aici”

Viceprimarul Medgidiei, Luminița Vlădescu, a confirmat cele întâmplate. Mai mult, spune că zilnic îl aude pe primar cum o înjură, atunci când se află cu diverși indivizi în birou. Chiar dacă spune că uneori are dorința de a-și da demisia și a pleca, acest gest i s-ar părea incorect față de oamenii care au votat-o.

”Eram în secretariat și am auzit discuții pe un ton ridicat. Am intervenit să văd ce se întâmplă, crezând că, femeie fiind, injuriile se vor opri. Nici n-am apucat să spun nimic, efectiv m-a luat pe sus și m-a aruncat afară din birou. Știam că e agresiv, m-am obișnuit să aud zilnic înjurături la adresa mea, dar nu credeam că se va ajunge aici. Era normal să discutăm problemele bugetului înainte de ședință, dar n-am avut cu cine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu știu cum am ieșit din biroul acela întreagă.”, ne-a declarat Luminița Vlădescu.

Narcis Ion, consilierul vocal care-l deranjează pe dictatorul Vrabie

Știm deja, Valentin Vrabie nu este la primul incident de acest fel. Undeva la începutul mandatului său de primar al orașului Medgidia a fost implicat într-un scandal, fiind acuzat că l-a lovit pe un consilier local din comuna Peștera, care punea prea multe întrebări despre activitatea recent încheiată acolo a fostului edil. Apoi, evident, mai sunt și celebrele înregistrări în care Valentin Vrabie înjură, timp de mai bine de o oră, la foc automat, un cetățean al orașului care și-a permis să-l critice.

Cât despre conflictul cu Luminița Vlădescu și Narcis Ion, acesta s-a propagat de-a lungul timpului, ostilitățile dintre cele două tabere fiind vizibile la fiecare ședință a Consiliului Local. În timp ce Vrabie vine din comuna Peștera, acolo unde absolut nimeni nu-i contesta deciziile, la Medgidia, ”dictatorul” s-a lovit de consilierii care-și permit să chestioneze orice mișcare anormală a edilului. Iar asta nu-i place lui Vrabie, care răbufnește violent aproape de fiecare dată.

Surse din cadrul Primăriei Medgidia susțin că atunci când polițiștii l-au întrebat pe primarul Valentin Vrabie ce s-a întâmplat, acesta a declarat: ”A fost o agresiune orală”. Ce-ar mai fi de comentat?

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular