Casele politicienilor constănțeni: Ion Dumitrache deține o vilă futuristă

Începem, astăzi, o nouă rubrică. Săptămânal, vă vom prezenta casele politicienilor constănțeni. Veți avea ce vedea, pentru că mulți dintre politicieni, indiferent la care partid ne-am referi, dețin adevărate palate, construite după ani de zile de muncă pe brânci.

Prima casă pe care v-o prezentăm este și preferata noastră. E vorba de futurista vilă deținută de vicepreședintele PSD Constanța, Ion Dumitrache. Nu vă vom spune adresa, pentru că nu dorim să invităm hoții acasă la oamenii politici, dar vă asigurăm că fabuloasa construcție e așezată într-o zonă bună a orașului, aproape de malul mării.

Ion Dumitrache este cunoscut ca fiind jumătatea lui Felix Stroe din celebrul grup de firme numit 2×1. Cei doi nu împart însă doar afaceri, de mulți ani de zile, ci și conducerea organizației județene a PSD Constanța, de care Dumitrache are grijă atunci când Stroe e plecat din peisaj.

Averea lui Ion Dumitrache se ridică la peste 10 milioane de euro, fiind proprietarul unui lanț de farmacii, a mai multor spații comerciale, un ziar și a multor, multor alte afaceri (e implicat în 17 companii). Este, de asemenea, tatăl doamnei deputat Cristina Dumitrache Teșeleanu.

Casa pe care o deține în Constanța are 360 de metri pătrați. Pe aceeași stradă se află și un hotel, proprietate a ginerelui său. În cazul în care aveți informații despre palatele construite în orașul nostru, vă invităm să ne trimiteți informații și poze la adresa redactia@constanta.ro.

casa dumi casa dumi2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular