Un nou episod din războiul Palaz – Turcescu. Deputatul, ras de pe geamurile PMP Constanța

La mijlocul lunii februarie, între Claudiu Iorga Palaz (vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și lider al organizației județene a PMP) și deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, izbucnea un război la care puțini se așteptau. În acel moment, Robert Turcescu îl soma pe Claudiu Palaz să renunțe la alianța cu PSD și să accepte faptul că sunt tensiuni în organizația partidului de la malul mării.

Domnul Palaz ar trebui sa recunoasca: EXISTA tensiuni in PMP Constanta! Explicatia e simpla: eu, ca deputat PMP, dar si multi membri si simpatizanti ai partidului, NU sintem de acord cu alianta devenita toxica dintre PMP si PSD in cadrul Consiliului Judetean Constanta. Din punctul meu de vedere, dar, repet, nu e un punct de vedere singular, aceasta “colaborare” a PMP cu PSD ar trebui sa inceteze imediat. Desigur, e o decizie politica si sper sa fie luata cit mai curind in forurile de conducere ale partidului. Dar nu ma poate opri nimeni sa spun ca pentru partidul din care fac parte, PMP, aceasta “alianta” cu PSD nu ar trebui sa mai existe. PMP trebuie sa devina un adevarat partid de opozitie. Iar Opozitia are astazi de atins o coordonata majora: lupta reala cu PSD, la centru si in teritoriu. Am cistigat alegerile parlamentare la Constanta luptind impotriva PSD cu toata puterea. Nu ne putem minti electoratul. Sau, cel putin, eu, unul, nu pot si nu vreau. Deci, domnule Palaz, va indemn sa ascultati vocea electoratului PMP si sa va desprindeti de PSD chiar daca asta inseamna sa pierdeti fotoliul de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Stiu ca va e greu, dar ar fi un gest onorabil. Curaj va doresc!”, a fost postarea deputatului care a declanșat scandalul. 

Evident, în stilu-i cunoscut, Palaz n-a așteptat prea mult până să-i răspundă brutal lui Turcescu.

“Te-am primit în organizaţie şi te-am făcut deputat! Păi e corect să terfeleşti PMP Constanţa după ce ţi-ai văzut sacii în căruţă? Ruşine, Robert Turcescu!”, a reacţionat Palaz. Preşedintele PMP Constanţa reaminteşte că Turcescu a venit în 2016 să candideze la Constanţa după ce fuseseră alegerile locale şi ştiind că, urmare a alegerilor, Palaz a devebit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în baza unei înţelegeri cu PSD. “Ştia că avem colaborarea cu PSD, colaborare care a fost parafată cu ştiinţa celor de la centru. Păi, atunci a fost bine să vină şi să candideze, ştiind că va ieşi deputat, iar acum nu mai e pe placul lui ce se întâmplă aici? De ce nu a rămas la Bucureşti, unde era consilier?”, a mai spus Palaz. “Nu înţeleg de ce acum face aşa, nu înţeleg cine i-a rotit cheiţa”, a mai comentat Palaz, conform ziarului Replica de Constanța.

Astăzi, Palaz îi dă o nouă lovitură lui Turcescu, într-un moment în care conflictul părea înghețat. Imaginile cu Robert Turcescu, de pe geamurile organizației județene PMP Constanța sunt rase efectiv, urmând cel mai probabil să fie înlocuite. Distractivă politica din urbea noastră, nu-i așa?

 

WhatsApp Image 2018-03-31 at 12.23.52

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular