Poliția Locală, controale în parcuri

În vederea respectării normelor de curățenie, polițiștii locali continuă campania de atenționare și sancționare a persoanelor care aruncă hârtii, sticle, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe în parcuri, alei și peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosință publică comună și a celor care își plimbă animalele de companie fără lesă și care nu iau măsuri de curățare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public.
Astfel, au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandăm respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.
Cu această ocazie, la data de 04.04.2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală au sancționat contravențional cu suma de 500 lei o persoană care a consumat băuturi alcoolice și a aruncat ambalajul pe domeniul public din parcul de la Gară.
Tot pentru consum de alcool într-un loc public (parcul Tăbăcărie ) a fost amendat cu o 100 lei și un bărbat în vârstă de 29 de ani.
Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în atenție permanentă aceste activități în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curățenia și protejarea mediului înconjurător.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular