Rușinos! Ce găsesc străinii pe Google când caută ”Mayor of Constanta”

Ne facem încă o dată, dacă mai era nevoie, de râsul lumii întregi. Ați avut vreodată curiozitatea să aflați ce rezultate oferă Google la o căutare simplă a termenilor ”mayor of Constanta”, adică primar al Constanței în limba engleză?

Am făcut noi acest exercițiu simplu, pentru a ne pune în pielea străinului care dorește să afle câte ceva despre administrația locală din orașul nostru.

Primul răspuns la căutarea respectivă vine din partea Wikipedia, care ni-l prezintă pe primarul Constanței, RADU MAZĂRE. De ce? Pentru că actualul Decebal Făgădău n-a binevoit să-și facă un cont de wikipedia. Probabil nu i s-a părut necesar.

Mai departe, căutarea oferă link după link, despre faptul că Decebal Făgădău este cercetat penal într-un dosar, deschis de procurori în 2017. Detaliile le știți, s-a scris deja destul pe tema respectivă. După problemele penale ale actualului primar, google ne duce în pagini întregi de rezultate despre activitatea infracțională intensă pe care a întreprins-o fostul primar Radu Mazăre și fuga acestuia în Madagascar.

Cam asta află străinii despre administrația locală din municipiul Constanța, în 2018. Corupție și probleme penale.

google

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular