O avarie lasă Piața Chiliei fără apă. Traficul a fost restricționat

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Aviator Vasile Craiu, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 aprilie 2018, în intervalul orar 08,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan – b-dul Mamaia, precum și cei arondați Punctului Termic 24.

Totodată, pentru efectuarea reparației, a fost necesară restricționarea deplasării autovehiculelor pe o bandă de circulație de pe strada Av. V. Craiu, pe porțiunea cuprinsă între B-dul Mamaia și str. Garabet I. Brăileanu.  Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați și participanților la trafic din zona respectivă  pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular