Scrisoarea unui medgidian pentru primar: ”Sunteți ca un tată care strică banii pe chefuri, în timp ce copiii îi mor de foame”

Un tânăr din Medgidia, pe numele său Sali Sabri, i-a scris astăzi o scrisoare emoționantă primarului Valentin Vrabie, în semn de nemulțumire pentru problemele nerezolvate din oraș și mai ales pentru faptul că banii comunității sunt cheltuiți complet aiurea, când ar putea fi folosiți mult mai eficient. Vă redăm integral scrisoarea adresată primarului Medgidiei.

”Domnule Primar, Ieri când ne-am intersectat pe stadion, dvs., ca de obicei, ați venit să mă salutați și m-ați întrebat de sănătate. Asta am apreciat la dvs și când erați primar la Peștera; faptul că erați apropiat de oameni, vă păsa de nevoile lor, erați printre ei, biroul dvs. era pe străzile din comună. M-am bucurat tare mult când am aflat că doriți să candidați la primăria orașului nostru. V-am votat cu două mâini, știți bine la ce mă refer. Ieri, domnule primar, v-am spus că nu sunt bine atunci când m-ați întrebat și ați rămas fără cuvinte. Nu sunt bine pentru că mie îmi pasă. Îmi pasă de faptul că aruncăm acum zeci de miliarde pe un festival, iar zeci și sute de familii din orașul nostru o duc rău. Nu sunt bine pentru că din bugetul orașului nostru o sa-i dăm câteva miliarde lui Holograf, Andra și Smiley, iar copiii din orașul nostru sunt triști pentru că nu au încălțăminte de școală. Nu sunt bine, domnule primar, pentru că am dat alte câteva miliarde unor companii deținătoare de haine antice, iar copiii din orașul nostru abandonează școala pentru că nu au haine. Da, da, așa e! Nu, nu sunt bine pentru că Medgidia se află printre cele mai sărace orașe din România iar noi acum cheltuim zeci de miliarde pe un festival. Nu sunt bine pentru că în urmă cu câteva luni zece familii au rămas fără locuințe în urma unei tragedii, iar noi dăm banii pe festivaluri. Nu sunt bine, domnule primar, pentru că policlinca din orașul nostru este închisă, nu din vina dvs ce-i drept, dar noi acum dăm zeci de miliarde unor artiști expirați, unor actori uitați, unor copii la început de carieră artistică. Nu sunt bine pentru că mie îmi pasă. Nu sunt bine pentru că nu cred ca acum este vremea festivalurilor în Medgidia. Toate își au vremea lor, și festivalurile, și munca își are vremea ei! Sper să nu vă întristeze gândurile mele de mai sus. Luați-le ca din partea unui copil care se uită la tatăl lui cum strică banii pe chefuri, iar frații lui mai mici mor acasă de foame. Eu voi încerca să vă privesc în continuare dincolo de perdeaua părerii preconcepute de unele trusturi media, dar, vă rog, dați-mi motive întemeiate pentru asta. Cele bune!”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular