Constanta.RO

Victor Ponta îl trimite la plimbare pe Valentin Vrabie: ”Nu gândim la fel”

0

Victor Ponta a susținut la Constanța o conferință de presă, pentru a anunța cooptarea în noul său partid, Pro România, a doi PSD-iști cunoscuți. Este vorba despre Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă. În timpul conferinței de presă, Victor Ponta a fost întrebat și despre primarul Medgidiei, fiindu-i reamintit faptul că în urmă cu trei ani, acesta îi transmitea că este ”un criminal care a condamnat la moarte județul Constanța”.

Drept răspuns, Victor Ponta a declarat că nu e sigur că Vrabie este membru în partidul nou înființat, iar când i-a fost adus la cunoștință faptul că Vrabie a declarat că a devenit membru al partidului, fostul prim ministru s-a delimitat de Valentin Vrabie, transmițând subtil faptul că trebuie să se despartă, pentru că ”nu gândesc la fel”.

Independentul Valentin Vrabie se vede astfel ca și scos din al doilea partid în care s-a înscris de când este primar al Medgidiei, după ce în primăvara acestui an a fost eliminat și din ALDE, în urma scandalurilor de imagine în care a fost implicat.
About Author

Lasa un raspuns

+ 5 = 7