Mircea Banias bate câmpii. Ce spune Victor Ponta despre Valentin Vrabie

Colegii de la site-ul Dezvaluiri.ro au relatat, în exclusivitate, astăzi, declarația lui Mircea Banias, care spunea că Valentin Vrabie are verde la intrarea în partidul Pro România, președintele noului partid, Victor Ponta fiind total de acord cu această mutare.

L-am întrebat pe Victor Ponta dacă are vreo problemă în legătură cu venirea domnului Vrabie în partid și mi-a spus că dimpotrivă, venirea unui primar de municipiu alături de noi nu poate fi decât un câștig pentru partid., a declarat Mircea Banias pentru Dezvaluiri.ro

Pentru a lămuri această situație contradictorie, l-am contactat chiar pe Victor Ponta. Acesta pare că a făcut un pas înapoi, comparativ cu declarațiile făcute la Constanța, dar nu confirmă nici declarațiile transmise astăzi de Mircea Banias.

”Nu îl cunosc pe domnul Vrabie și nu am în acest moment o anumită opinie despre domnia sa.”, ne-a declarat Victor Ponta. 

Cele două declarații, evident, nu se pupă. Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți care dintre cei doi spune adevărul. Noi vă putem doar prezenta câteva dintre motivele care l-ar putea determina pe Victor Ponta să-l țină departe pe Valentin Vrabie, un primar care, erodat de frecventele scandaluri de imagine în care s-a implicat, e departe de a mai fi independentul care ar fi adus, cândva, plusvaloare oricărui partid.

Înjurăturile la adresa cetățenilor

Fără îndoială, reprezentanții Pro România vor trebui să se gândească de două ori, legat de primirea lui Valentin Vrabie în partid, odată ce vor asculta celebrele înjurături ale edilului, rostite la beție. Vi le mai aduceți aminte?

Sau poate vă aduceți aminte recentul episod în care a insultat un cetățean, numindu-l papagal?

Sau invitația de a comenta în altă parte, pentru un om de afaceri local? Sau apelativul handicapato pentru viceprimarul Luminița Vlădescu? Sau pur și simplu modul obișnuit de a-i jigni pe toți cei care nu sunt de acord cu el? Inclusiv pe Victor Ponta, pe care-l numea criminal în urmă nu cu mult timp?

vrbivrabie palaz

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular