Gălăgiosul Horia Constantinescu a închis hotelul lui Felix Stroe și Ion Dumitrache. Incidentul s-a trecut la ”strict secret”

Situația din PSD Constanța e cât se poate de ciudată. Și greu de deslușit, pentru că din interiorul organizației conduse de Felix Stroe nu prea transpiră nimic. Cert este că se dau lupte interne între lupii tineri și actuala conducere a organizației județene. Exact din cadrul acestor lupte pare a face parte episodul pe care l-am descoperit și pe care vi-l aducem la cunoștință astăzi.

În colțul roșu al ringului de box PSD-ist din Constanța, Horia Constantinescu. Un fel de directoraș impus al Protecției Consumatorului în județ, omul lui Dragnea și Năstase, parașutat aici la ordinul Bucureștiului, complet nedorit de colegii săi de organizație, dar .. acceptat pentru că așa e ordinul.

În celălalt colț al ringului, tot roșu, culmea, Felix Stroe și Ion Dumitrache, președinte și respectiv vicepreședinte ai organizației județene PSD Constanța, dar și proprietari ai hotelului BTT Tineretului, situat în zona Peninsulară. Hotel restaurant pe care, inimaginabil, inspectorii CJPC Constanța l-au închis, în urma unui control care a avut loc la această unitate de cazare și la restaurantul aferent.

Vi-l aduceți aminte pe gălăgiosul de Horia Constantinescu, nu-i așa? Intră peste oameni, face scandal, trântește, ceartă, închide, suspendă. Drăcos tare, directorașul. Nu însă și în acest caz, pe care l-a trecut la capitolul ”secret”, uitând să declare ceva presei din Constanța, pe care de altfel o fericește de fiecare dată cu imagini live din timpul controalelor pe care le efectuează.

Poate că la prima vedere pare un gest de mare curaj să-i închizi șefului tău de partid hotelul. Nu este, pentru că directorașul CJPC răspunde doar în fața lui Dragnea, iar Dragnea are probleme mai mari de rezolvat în acest moment. Faptul că acest control nu a fost comunicat de conducerea CJPC arată însă că Horia Constantinescu își caută susținerea la nivelul politicului local. E slugarnic. Speră la o candidatură și știe că fără sprijinul de aici, prietenia cu Dragnea nu-i folosește la nimic.

Cum altfel am putea traduce faptul că în timpul controlului nu s-a făcut nici măcar o fotografie? Nici măcar un filmuleț video, mai ales că acestea sunt obligatorii pentru a te putea apăra, ca instituție, în instanță, în eventualitatea ca reprezentanții unității controlate să conteste acțiunea?

Pentru că da, controlul nu a fost ”imortalizat” de această dată de inspectorii CJPC. Ne-au spus-o reprezentanții instituției, ca răspuns la solicitarea pe care am adresat-o, după ce a ajuns la urechile noastre zvonul acestui control. Iată ce spun reprezentanții CJPC.

TINERETULUI

Așadar, Hotelul și restaurantul lui Felix Stroe și Ion Dumitrache aveau grave probleme, numai bune de prezentat presei, pe care oficialii Protecției Consumatorului le-au ținut la secret. De ce? Din slugărnicie, alt motiv nu poate exista.

Hotelul Tineretului, un dezastru sesizat în repetate rânduri

tineretului hotel

Hotelul Tineretului, pe care l-am văzut cu toții, an de an, trecând prin Peninsulă, neschimbat de ani de zile, ascundea în camere un real dezastru, sesizat de oamenii care au făcut greșeala de a se caza în această unitate.

”….. Ma mir de ce nu este inchis un astfel de hotel! Ce puteti schimba?….Tot! In primul rand conducerea. In mod cert este ceva “putred”,corupt in functionarea acestui hotel. Cand spun corupt ma refer stricti la eroarea din windows explorer cand un fisier de sistem este corupt si ca eroare apare “minunatul” ecran albastru din care nu mai poti sa iesi fara reinstalare sistem. Am specificat asta pentru ca nu vreau sa ma refer si la alt gen de coruptie…Cand spun “putred” nu ma refer doar la pardoseala etc. … Revenind la hotel,acesta are tencuiala cazuta,chiar si perdelele. Instalatie electrica cu prize atarnate din perete,cu intrerupatoare vechi de cand lumea care “au personalitate puternica” in sensul ca functioneaza cand vor. Instalatie sanitara?….. conductele stau sa cedeze,curg prin crapaturi,nici robinetele nu stau inchise……sunt prea multe de spus de rau si prea putine de bine. Sunt curios cum arata un apartament in acest hotel,unde pretul este de 200lei/ noapte. Ma rog! Ar fii multe de detaliat dar ma indoiesc ca o sa citesca cineva si mai ales sa ia vreo masura. Pacat de el. Ar fi un hotel superb.”, spunea un domn pe internet despre experiența Tineretului.

”Baie murdară și neîngrijită, Perdelele cazute, atârnând ca într-o casă părăsită. Frig cu un mic calorifer fără putere. A trebuit să fie schimbat la ora 3:00 dimineața deoarece primul calorifer era defect. Televizorul nu mergea. Prize smulse din perete. Carpeta murdară.”, povestea un altul.

Și comentariile continuă, pe sute de rânduri care descriu mizeria din hotel, pe care nimeni nu s-a gândit s-o sancționeze. Iar acum când a fost sancționată, totul s-a ținut din nou la secret. Oare de ce? De ce această discriminare între agentul economic de rând, care este bălăcărit prin imagini servite presei, având nevoie de luni de zile pentru a-și reconstrui imaginea publică, în fața consumatorului și omul politic care este favorizat de conducerea CJPC Constanța?

Desigur, dacă domnul director Horia Constantinescu ar avea puțintică onoare, și-ar depune frumușel demisia, pentru acest mod discriminatoriu de a conduce activitatea instituției, dar … să fim serioși. Care onoare când ție îți e frică să spui public că ți-ai controlat șeful de partid?

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular